Måla, rita & pyssla

I fredags, eller det kanske var i torsdags – så dimp det ner lite reklam från Panduro hobby som gjorde att jag avslutade arbetsveckan med ett besök på både Panduro hobby på Avion MEN först ett besök till PYSSELSHOPEN på MVG-galleria. Den sistnämnda har både Panduros sortiment men även från andra aktörer. Fler aktörer är på G till PYSSELSHOPEN då de fått konkurrens av självaste Panduro Hobby på Avion. SEction

Hur som helst så blev det en del shopping för mig, bl.a. nya fina vattenfärger, lite pennor och olika böcker med motiv, som den här (http://www.pandurohobby.se/Katalog/20-Mala-Rita/2030-Konstnarsmaterial/203005-Block/1/641205-Just-add-Watercolor-12-kort):

Så nu har jag i fotöljen haft en bricka i famnen tillsammans med mina nya vattenfärger, penslar och vatten och NETFLIX på rutan målat & målat dessa:12-kort-1

Största skillnaderna mellan Panduro Hobby och PYSSELSHOPEN är för den prismedvetne att PYSSELSHOPEN har ett bonussystem i form av ett stämpelkort som ger dig en hundring att handla pyssel för mellan varven.

12-kort-2

En annan skillnad är att Panduro Hobby försöker ha hela Panduros sortiment hemma medan PYSSELSHOPEN har flera leverantörer, och fler på gång (inside information). Panduro har lite tyg det har inte PYSSELSHOPEN. Men den sistnämnde kan ta hem de mesta från Panduro om du saknar något i deras fysiska butik så kan du bara beställa direkt i butiken. De saknar e-butik vilket inte Panduro Hobby gör.

12-kort-3

Nu ska mina vattenfärgsmålningar få torka under press dvs under hårt tryck. Sen ska jag nog hitta några ramar och förgylla någon vägg här hemma dem.

OCH nu åter till fotöljen och mera Netflix och mera måla & rita

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.