Tyg & mönster som ger inspiration

Jag måste bara få dela med mig om var inspirationen kom mesta dels kom från när jag nu klivit in i en ny period. Min bakperiod lär ju komma tillbaka lagom till julbakningstiderna men nu är jag inne i en syperiod. Och visst spelade Sy- & hantverksmässan in i att jag hamnade här MEN där fanns en utställare – en perfekt säljare oxå för den delen, som hade lagt märke till ett tyg jag hade tittat på, och som sen, när hon var ledig från att ta hand om en kund eller två, kom fram till mig och sa att hon tyckte att tyget jag först tog upp var så fint till mig. Och då var jag såld och när hon sen hade båda fina bomullstyger och mönster som jag gillade så liksom knuffade jag in i denna syperiod.

Utställaren  är Anette Philipp. Hon designar alla tyger själv och likaså mönstren. Just nu har hon inte jätte många mönster men de hon har är fina. Här ser ni även mönstret på dubbelkjolen som jag ska sy så många av.

svensk design

Just nu och fram till i morgon söndag har hon PREMIÄRPRISET 129:- i sin webbutiken på detta mönster och du hittar mönstret på: Jessika, dubbelkjol Och om du handlar för mer än 500 kr i hennes webbshop så får du även fri frakt.

Ska du liks besöka hennes webbshop: Anette philip design  och shoppa loss lite så har hon under helgen en rabattkod som ger dig 10 % rabatt på tyget Helena Lime.

zz20-AW17_Helena-lime

Koden är: 2991 Och du finner just detta tyg i hennes webbshop på:  Helena lime

I hennes webbshop finns mycket fina bomullstyger som inspirerar men även lite trikåtyger som är helt unika och passar perfekt till klädsömnad för oss kvinnor. Okey då de passar faktiskt även till barn, tonåringar och män oxå.

Jag kommer definitivt att återkomma till Anettes webbshop och vill gärna göra det redan NU men jag måste tyvärr hejda mig och sy lite dubbelkjolar först. Jag återkommer i bloggen med resultaten  🙂

Idag är det ju pysselväder – liksom så många andra dagar denna höst

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.