Avslutar dagen med att griljera julskinkan

I år köpte vi en färdigkokt julskinka, som vi snabbt griljerade. Det hela var klart på mindre än 30 min

Till griljering använde jag följande ingredienser:

  • 2.5 msk senap
  • 1 äggula
  • 1 msk örtkrydda
  • ev. 1 msk ljus maizena
  • Panko

Instruktioner:

  1. Blanda samman senap, äggula & örtkrydda i en skål.
  2. Är blandningen väldigt lös, så tillsätt maizena och blanda runt. Låt stå 10 min
  3. Täck julskinkans topp & sidor med senapsblandningen
  4. Strö över panko
  5. Griljera i ugn på 175-200°C (det lägre vid varmluft) i ca 15 min
  6. Låt svalna
  7. Skär upp i skivor

img_2117.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.