Tänk på belysningen i tid

Underbara läsare TACK TACK TACK SNÄLLA för tipset om at tänka på belysningen i tid.

Visst har jag gått och funderat på vilken lampa jag önskar i TV-rummet, men vet inte om den skulle göra sig bra där, mitt i snedtaket… saker och ting måste nog komma på plats, har jag tänkt.

Den här lampan tycker jag väldigt mycket om, men ärligt så gillar jag den inte så mycket att den är värd 22 875 kronor! Du läser rätt. Den kostar alltså över 20 000 kr! Du hittar den på Stockton: https://stockton.se/produkt/taklampa-meryll/

Ja, lampa till TV-rum får nog vänta… och det fungerar kanske där, att invänta, jag vet inte? Belysning i toa och kök och mitt arbetsrum – det har elektrikern redan gjort mig uppmärksam på =)

Inne på toaletten kommer det spottar i taket och det är förberett för belysning i toalettskåp.

I köket tänkte vi till kring belysning i självaste inredningen tillsammans med IKEA när vi planerade det. Men vi vill ha mer belysning där. Vi kommer därför ta med oss lampskenan vi har idag, som man kan fylla på med extra spottar om så behövs.

Sen blir det ett eluttag i taket ungefär där vi tror vi kommer ha bord och stolar.

Mitt avlånga syrum kommer få två uttag i tak till lysrörsarmatur… men det kan tänkas att det behövs mer belysning så därför har vi bett elektrikern på EL-Nallen att sätta in 4-väggs uttag på ett par ställen, just i mitt hobbyrum som bl.a. kommer innehålla några symaskiner samt dator och extern skärm etc som min ”jobba-hemifrån-hörna”

Sen vet i tusan om vi tänkt så mycket mer på belysning…

Jo, igår när vi var och visade upp vårt projekt för ett par vänner tänkte vi kring hallen, i skarven mellan husen där vi låtit snickarna tagit upp lite vägg.

Vi borde göra en inredningsdetalj där stockarna kommit fram. Vilket är på vardera sidan av passagen mellan hallarna. Vi klurar på den och nu lutar det mot att sätta över en glasskiva och kanske någon belysning… Vi är inte klar med tanken än och vi ska bolla med snickaren från Täfteå byggservice.

Tack för att du följer oss i vårt projekt och dela gärna med dig av dina idéer. Idéer förändras och förnyas och går tillbaka till ursprunget lite hur som helst.

Som nu när jag nyss googlade på inredningsdetaljer av timmer fick jag bl.a. träff på denna snygga lampa:

… på tal om belysning. Och denna kostar bara kring 2 000 kr.

”Bara” när den första lampan i detta inlägg kostar över 20 000 kr. Jag fann lampan på Lamp24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.