Sy med UR

Jag är rätt säkert på att jag inte tipsat om UR & Jenny Hellström tidigare, så här kommer hetaste tipset

På UR (utbildningsradion) finns åtta GRATIS lektioner till att sy några olika klädesplagg, mönster finns med som fil att skriva ut. Utbildningen hålls av Jenny Hellström Ruas, som bland annat är författaren bakom dessa två fantastiska böcker:

Åter till Utbildningsradions sömnadsutbildning som består av 8 avsnitt. Varje avsnitt är cirka 30 minuter långt & du får möjligheten att lära dig att sy ett nytt plagg i varje avsnitt. Har du inte hittat dit, så gör du det genom att klicka på följande länk: https://urplay.se/serie/184057-sy-sy-sy

Som du kan utläsa av bilden får du i första avsnittet lära dig sy en t-shirt, därefter en singoallablus, följt av hood, klänning, one piece, baggybyxa, minikjol och sist en jacka.

Varje avsnitt innehåller, som jag skrivit ett ca 30 minuters långt avsnitt MEN även pedagogoiskt material, där också mönstret finns för egen utskrift

Jag tycker att detta är för fantastiskt för att inte dela med sig och tipsa om det. Så har du inte riktigt kommit igång med att sy dina egna kläder, gör det med UR & Jenny.

Här har du länken till utbildningen igen: https://urplay.se/serie/184057-sy-sy-sy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.