Det bästa JUST NU med Instagram

Nu har Sveriges största Instagramkonto för TYGTOKIGA (som i SYTOKIGA) startat upp och det gjordes med dunder och brak i form av en tävling där vinsterna är 40 meter tyg!!

Nu är tävlingen avslutad men vinnarna är inte korade, och självklart var jag med och tävlade, länkade och tipsade om detta på Instagram. Men vad jag egentligen vill ha sagt, att även om det skulle vara lycka att bli en av vinnarna, så känner jag mig redan som en vinnare FÖR via detta inlägg hittade jag @elisabetadelroth (på Instagram) Color your life design (på FB) och hem sidan på www.adelroth.com och där köpte jag detta underbara trikåtyg:

Nu säljer hon inte bara tyg, hon säljer helt fantastiska träskor också, tavlor, muggar, lite kläder i form av mössor och annat. Denna sida är helt enkelt värd flera besök – även för dig som inte syr, men som är ute efter en present eller julklapp eller unna dig själv något fint, för en gångs skull. =).

Jag kommer hur som via Instagramkontot @tygtokig hitta fler tygleverantörer och mer inspiration, även om den än inte avtagit någongång. =)

Och du kan också finna fler och nya leverantörer – kolla bara detta (direktkopierat från @tygtokig på Instagram) och alla länkar i inlägget till olika leverantörer

Vi kan väl lugnt säga att jag funnit det BÄSTA med INSTAGRAM just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.