Boken: Konditori & Bageri

Nu har min bok: Konditori & Bageri – en lärobok fylld med recept men också lite historia, tekniker, om vad de olika ingredienserna gör i t.ex. en deg och frågerutor till studenterna släppts.

Bageri & konditorikurserna på Astar i Umeå vid utbildningen Bageri & konditori går hand i hand med boken:

9789188759504

Moment- & Receptbok Bageri & Konditori Lär dig baka från grunden.

Boken finns att köpa på BokusAdlibrisCDON & Vulkanmedia, men självklart via mig, författaren själv.

Mitt pris är 300 kr, men jag har också några exemplar som det kan ramla blad ur, men det är inte säkert och dessa kan jag släppa för 200 kr. Kontakta mig om du är intresserad. Böckerna hämtas i Umeå eller kan skickas inom Sverige mot fraktkostnad. Självklart kan skolor & företagare köpa boken till reducerat pris. Kontakta mig och ange hur många exemplar ni önskar köpa.

OM Bageri- & Konditori boken

Feltryck (uppdateras eftersom)

Bilagor & frågerutor i form av dokument du ska skriva ut eller skriva i direkt hittar du i mitt så kallade CLASSROOM: https://classroom.google.com/u/3/c/MTgzMTA3MjI2MTda

I boken hänvisas man ibland till min blogg och till bilagorna (formulär, recept & övningar) och dessa finns i mitt så kallade CLASSROOM: https://classroom.google.com/u/3/c/MTgzMTA3MjI2MTda

KURSKODEN dit är

2atyztz

Är du lärare & vill ha lärarhandledning m.m., så finns även ett lärarum för boken. För att få tillgång till lärarummet, kontakta mig och ange: Namn, din arbetsmejl, vilken skola du arbetar på och vilken utbildning/vilka ämnen/vilka kurser du undervisar i, så skickas en jag instruktioner, inom 2 vardagar.