Boken: Konditori & Bageri

Nu har min bok: Konditori & Bageri – en lärobok fylld med recept men också lite historia, tekniker, om vad de olika ingredienserna gör i t.ex. en deg och frågerutor till studenterna släppts.

Bageri & konditorikurserna på Astar i Umeå vid utbildningen Bageri & konditori går hand i hand med boken:

9789188759504

Moment- & Receptbok Bageri & Konditori Lär dig baka från grunden.

Boken finns att köpa på BokusAdlibrisCDON & Vulkanmedia, men självklart via mig, författaren själv.

Mitt pris är 300 kr, men jag har också några exemplar som det kan ramla blad ur, men det är inte säkert och dessa kan jag släppa för 200 kr. Kontakta mig om du är intresserad. Böckerna hämtas i Umeå eller kan skickas inom Sverige mot fraktkostnad. Självklart kan skolor & företagare köpa boken till reducerat pris. Kontakta mig och ange hur många exemplar ni önskar köpa.

OM Bageri- & Konditori boken

Feltryck (uppdateras eftersom)

Bilagor (kommer inom snar framtid)

Denna sida är långt ifrån färdig – men så snart jag hinner kommer jag här lägga upp material som kan vara till hjälp för studenterna.

I boken hänvisas man ibland till min blogg och till bilagorna (formulär, recept & övningar) och här finns dem, om man önskar skriva ut dem eller annat.

Boken har även ett eget Google ”klassrum” där uppdateringar, bilagor och annat läggs upp eftersom. Vill du vara med i klassrummet, så krävs att du har ett google-konto (g-mail, g-drive etc) som är gratis att skaffa, Det är även gratis att vara med i klassrummet. Så här gör du:

  • Besök sidan: https://classroom.google.com/u/2/c/MTgzMTA3MjI2MTda (sidan finns inte, eftersom du ännu inte är med i klassrummet) Se till att du är inloggad på ditt google-konto. Klicka på + tecknet upp till höger och klicka sen på gå med i kurs. Ange koden: msgv7is för att vara med i klassrummet: Boken: KONDITORI & BAGERI Där finner du bl.a. detta kalkylark m.m.

Är du lärare & vill ha lärarhandledning m.m., så finns även ett lärarum för boken. För att få tillgång till lärarummet, kontakta mig och ange: Namn, din arbetsmejl, vilken skola du arbetar på och vilken utbildning/vilka ämnen/vilka kurser du undervisar i, så skickas en jag instruktioner, inom 2 vardagar.